Kötött kedvenceink 2012/Tavasz

01_kk

Kedves Olvasóink,
azt hiszem, mindnyájan örülünk ennek a remek tavaszkezdésnek. A nap meleg sugaraitól szinte tele vagyunk új energiával, pozitívabban látjuk a világot, és még a kevésbé aktívak is úgy gondolják, szeretnének valami újat, szépet alkotni.
Ehhez az új alkotókedvhez szeretnénk mi is segítséget, inspirációt adni, és örömmel jelenthetjük, hogy március 30-án megjelenik nyomtatott magazinunk, a Kötött kedvenceink 2., tavaszi száma! Megpróbáltuk a füzetet úgy összeállítani, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt: örök divatú pulóverek, kardigánok, modern tunikák, fiatalos kiegészítők adják a kínálatot. Megfogadtuk Olvasóink tanácsát, a kiegészítőket horgolt modellek alkotják, a továbbiakban szeretnénk e kört bővíteni horgolt divatmodellekkel és lakásdekorációval.
A modellek üde tavaszi színekben pompáznak, melyről Önök még a füzet megvásárlása előtt meggyőződhetnek, hiszen – az őszi számhoz hasonlóan- az újság modellképei felkerülnek honlapunkra. Az őszi szám sikerén felbuzdulva ezúttal nagyobb példányszámban jelentünk meg. A cikk végén felsoroltuk, mely árusoknál tudják a lapot megvásárolni. (Figyeljék honlapunkat ill. bejegyzéseinket a Facebookon!)

Nemcsak nyomtatott formában, hanem itt a honlapon is megérkeznek hamarosan a tavaszi modellek, szinte minden kategóriában. És persze az elkészítéshez szükséges már meglevő, örök-sláger Catania, Catania Color és Punto fonalak mellé a sok-sok újdonság: Cotton Time, Egypto Cotton, Aventisto Cotton, Favorito és még sorolhatnánk. Fonalaink minőségéről már vásárlás előtt meggyőződhetnek- felfrissítettük ingyenesen rendelhető fonalmintáinkat, amelyeket a magazinban található szelvény beküldésével ill. az info@kreativkezimunka.hu címen rendelhetnek meg.

Végül ismét játékra hívjuk Önöket: a Coats Hungary felajánlásában szép nyeremények várják vállalkozó kedvű Olvasóinkat. (Részletek a magazinban és a honlapon)

Mindenkinek jó lapozgatást és kézimunkázását kívánok!
Szilvi

A Kötött kedvenceink 2. száma március 30-tól megvásárolható a

– Relay-és Inmedio üzletekben
– Interspar üzletekben
– nagyobb Reál élelmiszer boltokban
– nagyobb Spar üzletekben
– Coop üzletekben
– Tesco hipermarketekben
– újságos pavilonoknál
és a www.kreativkezimunka.hu webshopjában

03_kk 04_kk 05_kk06_kk07_kk08_kk09_kk10_kk        11_kk12_kk13_kk   14_kk15_kk16_kk17_kk 18_kk  19_kk

Hasonló írások