Akció – December 8-áig mi vállaljuk a szállítási költséget

Ha most rendel fonalat, a  szállítás ingyenes!

Még egy szűk hónap van hátra karácsonyig, van idő elkészíteni egy alkalmi ruhadarabot, vagy karácsonyi ajándéknak egy-egy sálat, kendőt, puha meleg pulóvert.
Érdemes most megrendelni a hozzávalókat, hiszen néhány napig közel 1.000 Ft-os kedvezménnyel juthat fonalainkhoz, a szállítási költséget mi átvállaljuk.

Mit is jelent ez pontosan?

 – Előre utalás esetén rendeljen tőlünk minimum 5.000 Ft értékben, ebben az esetben 915 Ft-ot spórolhat, hiszen ennyi lenne a szállítási költség, amit most nem kell kifizetni.

 – Amennyiben az utánvétes fizetés lehetőségét választja, akkor is élhet ezzel a kedvezménnyel, de ekkor 8.000 Ft-os összeghatár mellett nem számítjuk fel a plusz 1.350 Ft-os szállítási díjat

– Személyesen vásárolna? Akkor sem marad ki az akcióból, a fenti kedvezményeket akkor is igénybe veheti (5.000 Ft felett 915 Ft, 8.000 Ft felett 1.350 Ft kedvezményt adunk a megvásárolt fonalak árából).

Ez nem kis összeg, érdemes kihasználni! Az akció csak néhány napig, december 8-áig érvényes!
A kedvezmény más akcióval nem összevonható, csak fonal vásárlásakor érvényes.

+ Ajándékunk: Minden vásárlónk, aki él az ingyenes kiszállítási lehetőséggel, a pdf modell leírások közül választhat 2 modellt, melynek leírását e-mailben elküldjük, így további 900 Ft-ot megtakaríthat!
A kért modellek számát a megjegyzés rovatba írja be. A modellek közül itt válogathat. 

! A fonal megrendelésénél a rendszer megmutatja a szállítási költség összegét, de ez a fenti feltételek mellett csak tájékoztató jellegű. Amennyiben az Ön rendelése elérte a megadott összeghatárokat, akkor ezeket hagyja figyelmen kívül. Köszönjük! 

 

Segítünk a választásban, bemutatjuk legnépszerűbb termékeinket!

1. Merino extrafine 120, vagy 85 – klasszikus téli fonal
Ezt a fonalat nem kell bemutatni, hiszen nagyon sokan ismerik, kedvelik. 100% merinói gyapjú alapanyagának, és nagyon jó kidolgozásának köszönhetően szinte ez a legpuhább fonalunk. 
Egy gombolyag MEF 120 ára 1.200 Ft >>
Egy gombolyag MEF 85 ára 1.200 Ft >>

2. Colour Ombré – igazi őszi/téli színvilág
Puha, színátmenetes fonal. 75% poliakril, 25% gyapjú összetevőjű, pulóverekhez, kendőkhöz, sapkákhoz egyaránt ajánljuk. Kedvező ára miatt népszerű ebben a szezonban!
Egy gombolyag ára 740 Ft >>

3. Creative Lace – ragyogó árnyalatok
Az 50%-os akril tartalomnak a csillogást, az 50%-os gyapjú tartalomnak pedig a melegséget köszönhetjük. Igazi sál, kendő alapanyag. 

 Egy gombolyag (80 gr) ára 1.990 Ft >>

 

4. Soft mix – Vékony, puha fonal

Gyapjú és alpaka keverék, bolyhos, puha fonal, nagyon jó vele dolgozni. Egy gombolyag 25 gr. 

Tízes csomag ára 8.900 Ft >>

 +1 Klasszikus: CATANIA óriási színválasztékban 

Ezt a 100% pamut fonalat be sem kell mutatni…

Egy gombolyag ára csupán 570 Ft >>

Ne feledkezzünk meg a babákról sem!

Egy takaró, egy kis pulóver vagy mellény mindig hasznos lehet. A Schachenmayr baby fonalak kizárólag antiallergén, bőrbarát alapanyagokból készülnek, bírják a mosást, még egy kis nyál sem árthat a fonalnak.
Baba fonalaink teljes választékát itt találja >> 

Hasonló írások

Írd meg hozzászólásod