Általános tudnivalók

Az internetes áruházban bemutatott termékek fotói és színei kis mértékben eltérhetnek az eredeti termékektől. Bár törekedtünk arra, hogy a fotók élethűen ábrázolják a termékeket, de a technikai paraméterek különbözősége miatt előfordulhat, hogy pl. a fonalak színe eltér a képernyőn látottaktól.
A termékek mellett feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, de a megváltozott árak csak azután érvényesek, miután felkerültek a webshopba. A korábbi rendeléseket még az árváltozás előtti árakon teljesítjük.

Megrendelés
Megrendeléseket webshopunkban tud feladni. Kérjük, hogy regisztráljon be a rendszerbe, majd töltse ki az adatlapot, adja meg szállítási és számlázási adatait. Természetesen lehetősége nyílik eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból.Miután regisztrált, helyezze kosárba a vásárolni kívánt terméket, kattintson az oldal jobb felső részén található kosár feliratra, majd válassza ki a megfelelő fizetési és szállítási módot. A rendszer kiszámolja a vásárlás ellenértékét ill. a várható szállítási költséget. Ezután már el is küldheti megrendelését. A rendelés beérkezéséről automatikus visszaigazolást küldünk az Ön által megadott e-mail-címre.

A megrendelt terméket utólagos fizetés esetén 6 munkanapon belül, vagy előzetes fizetés esetén a vételár bankszámlánkra való beérkezése után 5 munkanapon belül postára adjuk.

Személyes átvételnél és készpénzes fizetésnél, 6 munkanapon belül időpont egyeztetés céljából felvesszük Önnel a megadott elérhetőségein a kapcsolatot.

Ha bármilyen oknál fogva nem áll rendelkezésre a megrendelt áru, az Ön által megadott elérhetőségeken rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatjuk, hogy mikor tudunk legkorábban szállítani. Amennyiben Ön nem szeretne várni a megrendelt termékre, akkor írásos visszajelzés után a vételárat haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszautaljuk az Ön által megadott címre.

Fizetés
A megrendelt áru kifizetésére több lehetőség közül választhat.

a, Banki átutalás
Amennyiben rendelkezik bankszámlával, az áruk ellenértékét banki átutalással fizetheti. Utaláskor kérjük, hogy a közlemény rovatban a megrendelésszámot szíveskedjen feltüntetni. A megrendelt csomagot a vételár és a szállítási díj számlánkra történő beérkezése után 6 munkanapon belül postázzuk.
Bankszámlaszámunk:

Kereskedelmi és Hitelbank
Kézimunka Online Kft.
10404027-50526567-90781005

A K&H bankon belüli utalások ingyenesek

b, Fizetés utánvéttel
Ha ezt a fizetési módot jelöli meg rendeléskor, az áru ellenértékét és a szállítás ill. az utánvét költségét postai szállításkor, az áru kézhezvételekor kell kiegyenlítenie. A raktáron lévő terméket 6 munkanapon belül postára adjuk.

c, Fizetés postai (rózsaszínű) csekken
Ebben az esetben a megrendelt áru ellenértékét és a szállítási költséget az Ön postáján, rózsaszínű, postai csekken kell befizetnie. A pénzt kérjük a Kézimunka Online Kft. 1124 Budapest Vércse u. 35. számra címezze.
Itt is a pénz beérkezése után küldjük el a megrendelt árut 6 munkanapon belül.

d, Fizetés személyes átvételkor
Személyes átvételnél és készpénzes fizetésnél, 6 munkanapon belül időpont egyeztetés céljából felvesszük Önnel a megadott elérhetőségein a kapcsolatot.

e, Mintarajzok, munkaleírások fizetése átutalással, rózsaszín csekken és készpénzben
A modellekhez közölt mintarajzok és munkaleírások nyomtatható változata ingyenes, amennyiben 3000 Ft felett bármilyen terméket vásárol webshopunkban.
Bármilyen termékek vásárlása esetén 3000 Ft feletti áruértéknél 1 db tetszőleges mintaleírást választhat ingyenesen.
Ha csak mintarajzot kíván vásárolni, akkor azt átutalással, rózsaszín csekken és készpénzben tudja kifizetni. Az így fizetett „terméket” a vételár beérkezése után a megadott e-mail címre küldjük egy levél mellékleteként.

Szállítás

MAGYARORSZÁGI SZÁLLÍTÁSI CÍM ESETÉN

Utánvétes fizetésnél a raktáron lévő termékeket a megrendeléstől számított 6 munkanapon belül adjuk fel.
Utánvétes fizetésnél, ill. sima postai kézbesítéssel az árut ajánlott küldeményként juttatjuk el Megrendelőinkhez.
Előrefizetés esetén (postai csekk, banki utalás) a raktáron lévő termékeket a megrendelés után, a vételár+ postaköltség beérkezésétől számított 3 munkanapon belül adjuk fel.
Kérjük, kézhezvételkor még a kézbesítő jelenlétében ellenőrizze, hogy a csomag sértetlen-e. Amennyiben az sérült, kérjük, ne vegye át. Forduljon az illetékes postahivatalhoz, ahol kérjen egy dátummal és aláírással ellátott kárfelvételi jegyzőkönyvet. Előforduló áruhiány esetén küldje el címünkre a jegyzőkönyvet, és mi pótoljuk a hiányzó árucikket.
Átvételkor a csomag kifizetését igazoló utalványszelvényt kérjük, őrizze meg.

Postaköltség magyarországi címre, utánvétes szállítás esetén:

0- 1000 g 1 370 Ft
1001-5000 g 1 550 Ft
5000 g felett 1 990 Ft

 

Postaköltség magyarországi címre, előrefizetés esetén:
0-40 g 570 Ft
40-1 000 g 1170 Ft
1 001-5 000 g 1370 Ft
5 000 g felett 1550 Ft

 

A 30.000 forint feletti értékű megrendeléseket ingyen postázzuk!

Amennyiben a postai díjszabások változnak, a szállítási költségek változásának jogát fenntartjuk.
A postai szabványtól eltérő ill. nagy mennyiségű megrendelések esetén a szállítási mód (pl. futárszolgálat igénybevétele) és költség külön megállapodás tárgya.
Bármelyik fizetési módot választja, a szállítási díjon ill. az utánvét költségen felül csomagküldéskor semmilyen más költséget nem számítunk fel.

 

Díjszabás EU, szerbiai és ukrajnai cím esetén
Európai Uniós és szerbiai vagy ukrajnai szállítási cím esetén csak átutalásos fizetési mód esetén tudunk megrendelést elfogadni.
Az árut a szokásos módon, csak azután postázzuk, hogy az áru vételára és a postaköltség beérkezik számlánkra.

 

0 – 500 gr-ig 2.350 Ft
501 – 1000 gr-ig 3.550 Ft
1001-2000 gr-ig 5.550 Ft
2001-5000 gr-ig 6.350 Ft