Alkalmi táska

Clutch-alkalmi táska

 

 

Hozzávalók:

Anchor Artiste Metallic – 1 302 csillogó bézs: 4 gombolyag
Milward 2-es horgolótű – 1 db
Alkalmi táska, leírás és horgolásminta – 142 PDF 

40 x 40 cm-es bélésanyag

színben hozzáillő 22 cm-es cipzár

színben hozzáillő Coats varrócérna

 

3000 Ft feletti vásárlás esetén 1 pdf megvásárlása ingyenes.
A modell pdf-je tartalmazza a modell fotóját, leírását, szabásmintáját, kötés- és horgolásmintáját, valamint a jelmagyarázatot nagyítható és nyomtatható formában.

A fenti hozzávalókat webshopunkban megvásárolhatja!

 

Manapság nagyon divatosak a különleges anyagból készült estélyi táskák. Ezt ne hagyja ki Ön se!

A modell elkészítésénél figyelmükbe ajánljuk még az Anchor Artiste Metallic horgolócérna fekete-vörösréz (316), arany (326), fekete (342)színét is.

A leírásban megadott tű mérete ajánlás. Attól függően, hogy Ön szorosabban vagy lazábban köt, a méretpróbában megadott számoknak megfelelően válassza ki a kötő,- ill. horgolótűket!
Kész méret: 26 x 17 cm

Leírás
A táska aljához felszedünk 67 + 3 légszemet, és 2 sort horgolunk. A 3. sortól az 1a horgolási minta szerint körökben dolgozunk tovább, ekkor az oldalaknál az alja szélső egyráhajtásos pálcájába 5-5 szemet horgolunk. (=144 szem) A mintaegységet a táska szélességében 24 x, magasságában 3 x ismételjük. A 11. körtől 14 kört relief pálcával és 2 kört egyráhajtásos pálcával horgolunk.

A virágot egy szállal az 1b horgolási minta alapján horgoljuk, a rózsát két szállal az 1c horgolási minta alapján készítjük. A rózsát úgy tekerjük össze, hogy a rövidpálca sor a hátoldalon egy csigaalakú formát képezzen, és itt varrjuk össze a rózsát.

Befejezés: A rózsát oldalt a táskára varrjuk, a cipzárt bevarrjuk. A virágot a cipzár húzójára erősítjük. A bélésanyagot a kész horgolt darab méretére kiszabjuk, és belevarrjuk.

Hasonló írások