Fehér horgolt nyaklánc

Hozzávalók:

Anchor Style Creativa – 1 gombolyag
Anchor Style Creativa – 1 gombolyag
Anchor Style Miro – 1 gombolyag
Anchor Style Miro – 1 gombolyag
Milward 4-es horgolótű: 1 db

vastag varrótű

kevés vatta

 

3000 Ft feletti vásárlás esetén 1 pdf megvásárlása ingyenes.
A modell pdf-je tartalmazza a modell fotóját, leírását, szabásmintáját, kötés-
és horgolásmintáját, valamint a jelmagyarázatot nagyítható és nyomtatható formában.

A fenti hozzávalókat webshopunkban megvásárolhatja!

 

A saját kezűleg készített ékszerek bármilyen színben jól mutatnak!

Méret: kb. 35 cm Ø
Leírás:
Kerek horgolt gyöngyök:
1. kör: egy szálgyűrűbe 1 légszemet és 7 rövid pálcát horgolunk (= 8 szem). 2. kör: minden szemet eggyel szaporítunk. 3. kör: rövidpálcák. 4. kör: 2-2 szemet összehorgolunk. 2 gyöngyöt Anchor Style Miro Flower Power színben, 2 gyöngyöt Anchor Style Creativa szürke színével készítünk el.

Pink horgolt gyöngy:
A gyöngyöt Anchor Style Creativa pink színben készítjük el. 1. kör: egy szálgyűrűbe 1 légszemet és 7 rövid pálcát horgolunk (=8 szem). 2. kör: minden szemet eggyel szaporítunk. 3. – 6. kör: rövidpálcák. 7. kör: 2 – 2 szemet összehorgolunk.
A horgolt gyöngyöket megtöltjük egy kevés töltővattával, a cérnavégeket az utolsó körön átfűzzük, és szorosan összehúzzuk.
Légszem-lánc: 160 légszemet horgolunk, és * az 1. légszembe egy láncszemet dolgozunk. Erre ismét 160 légszemet * horgolunk, és ezt a folyamatot *-tól *-ig még 9x ismételjük meg.

Összeállítás:
Egy darab Flower Power színű horgolócérnára felfűzzük a horgolt gyöngyöket a megfelelő sorrendbe, majd 3,5 cm-es helyközökkel, 1-1 csomóval rögzítjük. Ráerősítjük a horgolt gyöngyös láncot a légszem-láncra, a rögzítési helyet körbetekerjük egy kevés cseresznyevirág színű horgolócérnával, és elvarrjuk a szálakat.

Hasonló írások