Csipkebetétes top - leírás és mintarajz- 104 PDF

Fehér top csipkebetéttel

Hozzávalók:

Catania -1 00106 fehér C: 1 gombolyag
Milward 2.5-es horgolótű: 1 db
Csipkebetétes top – leírás és mintarajz- 104 PDF
fehér top
23 db kristályszínű, 6 mm-es felvarrható strasszkő (Hobbyművész)

 

3000 Ft feletti vásárlás esetén 1 pdf megvásárlása ingyenes.

A hozzávalókat webshopunkban megvásárolhatja!

 

Így tehetünk egy egyszerű felsőt is különleges darabbá!

Méret: 36–40LeírásVállpánt: Felszedünk 4 légSZ-et + 2 forduló légSZ-et, majd 4 egyráhajtP-t horgolunk, az 1. egyráhajtP-t a tűtől számított 3. légSZ-be.
A következő sorokat hasonlóképpen készítsük el, mindig 2 légSZ-mel forduljunk. A vállpánt 45 cm magasságnál elkészült. Ezután a pánt mindkét oldalára felváltva horgolunk 3 láncSZ-et és 1 pikót (3 légSZ és 1 rövidP az 1. légSZ-be)Csipkebetét: lsd a horgolásmintát.
Felszedünk 6 légSZ-et, majd 1 egyráhajtP-t horgolunk az 1. légSZ-be. Az 1. sor végén 2 légSZ-mel fordulunk, majd a rajz szerint dolgozunk tovább. A 14. S-ban a betét egyenes oldalának szélén lezárásként, a nyíl irányában felváltva 3 rövidP-t és 1 pikót horgolunk, végül 3 rövidP-t és 1 láncSZ-et a kezdő légSZ-be horgolunk.Befejezés: A top vállpántját a kivágás fölött kb. 1 cm-re levágjuk, a széleit eltisztázzuk. A horgolt vállpántot a felső karkivágására varrjuk, a munkát alul kezdjük és fejezzük be, a felső kb. 22 cm szabadon marad. A csipkebetétet a pántok mellett kétoldalt felvarrjuk, majd a top nyakkivágását a betéttel együtt megfelelően kiszabjuk. Az eltisztázáshoz hagyjunk ráhagyást, majd a szélét belül levarrjuk. Végül a csipkebetétet körben felvarrjuk, és a strasszköveket a topra varrjuk. (lsd.a fotót)
 
3000 Ft feletti vásárlás esetén 1 pdf megvásárlása ingyenes.
A modell pdf-je tartalmazza a modell fotóját, leírását, szabásmintáját, kötés-
és horgolásmintáját, valamint a jelmagyarázatot nagyítható és nyomtatható formában.

Hasonló írások

Zöld női top - leírás és mintarajz - 97 PDF
Zöld horgolt top 817 PDF