Fehér vázadísz horgolásminta- 203 PDF

Fehér vázadísz

Hozzávalók:

Anchor Artiste Mercer Crochet 10-es – 1 275 bézs: 1 gombolyag
Milward 1,5-ös horgolótű – 1 db
Fehér vázadísz horgolásminta- 203 PDF 

1 db egyenes szélű, hengeres váza, kerülete 26 cm

 

3000 Ft feletti vásárlás esetén 1 pdf megvásárlása ingyenes.
A modell pdf-je tartalmazza a modell fotóját, leírását, szabásmintáját, kötés-
és horgolásmintáját, valamint a jelmagyarázatot nagyítható és nyomtatható formában.

A fenti hozzávalókat webshopunkban megvásárolhatja!

 

Díszíthetünk ezzel a csinos bordűrrel vázát, polcot, törölközőt…

Méret: kb. 9 cm átmérőjű és 17 cm magas váza

A horgolt dísz hosszát a mintaegység ismétlésével tetszőlegesen változtathatjuk, így bármekkora vázát használhatunk. Sőt a bordűrt egyéb célokra, pl. polcdísz, törölköződísz is elkészíthetjük.

A leírásban megadott tűk mérete ajánlás. Attól függően, hogy Ön szorosabban vagy lazábban köt vagy horgol, a méretpróbán megadott számoknak megfelelően válassza ki a kötő- és horgolótűket!

Leírás

Az „A” pontnál kezdve egy 125 szemes láncot horgolunk, majd a horgolási minta alapján dolgozunk tovább. A cérnával „B” pontnál ismét behurkolunk, és a minta szerint folytatjuk a munkát. Elvágjuk a szálat.

A „C” pontnál kezdve egy 125 szemes láncot horgolunk, majd a horgolási minta alapján dolgozunk tovább. A szegély utolsó sorában láncszemmel kapcsoljuk össze ezt a darabot az először meghorgolt szegély utolsó sorával. Elvágjuk a szálat, és a cérnával „D” pontnál ismét behurkolunk, a minta szerint folytatjuk a munkát. Elvágjuk a szálat.

Befejezés: A horgolt darabot kifeszítjük, benedvesítjük, majd hagyjuk megszáradni. A horgolt darab rövid oldalait összevarrjuk, ráhúzzuk a vázára.

Hasonló írások