Horgolt szatyor- 520 PDF

Horgolt szatyor

Hozzávalók:

Anchor Artiste Linen horgolócérna – 3 gombolyag
Milward 15 mm-es horgolótű : 1 db
Horgolt szatyor- 520 PDF 

100 cm sötétbarna taft anyag

színben hozzáillő cérna

9 x 30 cm-es erős karton táskaaljnak

 

3000 Ft feletti vásárlás esetén 1 pdf megvásárlása ingyenes.
A modell pdf-je tartalmazza a modell fotóját, leírását, szabásmintáját, kötés-
és horgolásmintáját, valamint a jelmagyarázatot nagyítható és nyomtatható formában.

A fenti hozzávalókat webshopunkban megvásárolhatja!

 

Egy sokoldalúan felhasználható táska nyárra!

Méret: kb. 30 x 38 cm

Leírás

A táskalapot a leszámolható minta szerint horgoljuk. 141 légszemmel + 1 + 3 légszemmel kezdünk az 1. egyráhajtásos pálcához, majd sorokban dolgozunk tovább.

Összeállítás:
Lemérjük a horgolt táskalap nagyságát. Négy téglalapot szabunk ki a taft anyagból a horgolás méretében. Rátesszük a horgolás hátoldalát az egyik taft anyag színére. Ráteszünk egy másik anyagtéglalapot is a horgolásra. A táska oldalszéleit és alját 1 cm szélesen letűzzük. Ferdén levágjuk a sarkokat. A táskát kifordítjuk. A béléshez színt színre fordítva egymásra fektetjük az utolsó két téglalapot. Az oldalszéleket és alját 1 cm-es szélességben letűzzük. Ferdén levágjuk a sarkokat. A bélést a táskába helyezzük, előtte még beletesszük a kartonlapot az aljára.
Felszedünk 240 légszemet, majd 1 láncszemmel gyűrűbe zárjuk. 6 kört horgolunk a hátsó szembe bebökött egyráhajtásos pálcába. Ezt a gyűrűt középen félbehajtjuk, majd szegélynek láthatatlan öltésekkel a táska felső szélére varrjuk.

Táskafül:
A táska füleihez felszedünk 140 légszemet, és 8 sor rövidpálcát horgolunk. Hosszában félbehajtjuk, majd egy sor láncszemmel lezárjuk. Felvarrjuk a füleket a táskára.

A modell teljes leírását és a mintákat a webshopban megvásárolható PDF tartalmazza. 3000 Ft feletti vásárlásnál 1 modell-leírást ingyenesen választhat

Hasonló írások