Illatzsákocska

Hozzávalók:

Anchor Aida 10-es horgolócérna 9002 hófehér: 1 gombolyag
Milward horgolótű 1,5 mm-es : 1 db
Illatzsákocska- minták 435 PDF 

 

60 x 20 cm-es fehér organza anyag
50 cm-es színben hozzáillő szaténszalag
Színben hozzáillő Coats varrócérna
2 rózsaszín textil virág

 

3000 Ft feletti vásárlás esetén 1 pdf megvásárlása ingyenes.

A modell pdf-je tartalmazza a modell fotóját, leírását, szabásmintáját, kötés-
és horgolásmintáját, valamint a jelmagyarázatot nagyítható és nyomtatható formában.

A fenti hozzávalókat webshopunkban megvásárolhatja!

 

Egy klasszikus ajándék új köntösben!

Méret: kb. 11 x 13 cm

Leírás:
A szegély fél virágokból készül: összesen 9 fél virágot horgolunk a 8c horgolási minta szerint, majd a 8b horgolási minta szerint egymáshoz horgoljuk a részeket, végül gyűrű alakban összezárjuk.
Zsákocska: az A1 közepénél kezdjük, majd a 8a horgolási minta szerint körökben horgolunk. Az A2-nél újrahurkolunk, és az 1-7 köröket a 18a horgolási minta szerint horgoljuk, majd továbbhorgoljuk a 8-17-es köröket a 8b horgolási minta szerint, közben a 17-es körben a lezáró szegélyt rövid pálcákkal horgoljuk fel.

Összeállítás:
Az organza anyagból kiszabunk egy 13 cm-es átmérőjű kört és egy 41 x 12 cm-es téglalapot. Összevarrjuk a téglalap rövid oldalait. Az organza kört rávarrjuk (a zsák alja) az összezárt téglalap egyik oldalára, majd megfordítjuk az organza zsákot. A felső szélére varrógéppel cikk-cakk öltéseket készítünk. A horgolt zsákot gőzöljük, majd belehelyezzük az organza zsákot. Felvarrjuk a virágos szegélyt az organza zsákra. Befűzzük a szatén szalagot a 15. kör lyukaiba. Megtöltjük a zsákocskát, és masnival összekötjük. Ráerősítjük a 2 rózsaszín virágot (lsd. fotó).

Hasonló írások