A játék leírása:
Szerkessze velünk a Kötött Kedvenceink magazin nyári dupla számát!

Mutassa be saját készítésű kötött vagy horgolt NYÁRI gyermekruháját, és nyerjen a www.kreativkezimunka.hu és a MEZ Crafts közös játékán!

Pályázni csak saját készítésű, gyermek méretű modellel lehet a következő kategóriákban: nyári gyermek pulóver, kardigán, ruha, kiegészítők, mellény, rövid ujjú.

A pályázó modellekről készült képet április 1-jétől lehet elküldeni az info@kreativkezimunka.hu címre, vagy fel lehet tölteni (regisztráció után) a következő oldalra: Irány a feltöltéshez
A pályázatok beadásának határideje 2017. április 25.

A nyertes pályaműveket a MEZ Crafts Hungary Kft. felajánlásában a következő ajándékokkal díjazzuk:
1. díj 1 kg Schachenmayr fonalcsalád nyári kínálatából
2. díj 0,5 gombolyag Schachenmayr nyári fonal
3. díj 6 lapszámra szóló Kötött kedvenceink előfizetés a Kézimunka online Kft-től

A szakmai zsűri által kiválasztott három legjobban sikerült modell bekerül a június 3-án megjelenő dupla számunkba.

Játékszabályzat:
A „Szerkessze velünk a Kötött Kedvenceink magazin nyári dupla számát!” kézimunkaverseny játékszabálya és adatvédelmi nyilatkozata

1. A „Szerkessze velünk a Kötött Kedvenceink magazin nyári dupla számát!” kezdeményezés szervezője és kiírója- továbbiakban Kiíró – a Kézimunka online Kft. (Budapest 1124 Tornalja u. 13.).

2. A játék időtartama
A fotók beküldési határideje 2017. április 25.

3. Részvételre jelentkezés
A játékba nevezhet minden Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy, kivéve a Kézimunka online Kft. és a MEZ Crafts Hungary Kft. munkatársai, továbbá a fentiekkel munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban lévők és mindezek közeli hozzátartozói (a Ptk. 685. § b) pontja).

A játékra jelentkezni a játékszabályzat és az adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával lehet.

4. A pályaművekkel szemben támasztott feltételek.
– Saját kezűleg kötött vagy horgolt modell, részleteket is jól mutató felvételen való bemutatása.
– Amennyiben nem saját ötlet alapján készültek a pályaművek, szükséges az eredeti minta és leírás forrását pontosan megadni (pl. Horgolt Divat magazin).
– Egy pályázó maximum 3 modellel pályázhat.
– Minden képnek kérünk a modellre utaló nevet adni.
– A játékba csak a verseny témájának megfelelő képet tudunk elfogadni, a szervezők indoklás nélkül figyelmen kívül hagyják azokat a képeket, melyeket nem a játékba illőnek értékelnek.

5. A beküldött pályaművek felhasználói joga
A játékra jelentkezéssel a pályázó kijelenti, hogy az általa beküldött kép saját kézműves technikával készült terméket ábrázol, ami nem harmadik természetes- vagy jogi személy védett szellemi alkotása. Amennyiben már másutt megjelent modell-leírás alapján készítette pályaművét, úgy a fotók e-mailben történő elküldésekor (info@kreativkezimunka.hu), vagy feltöltésekor meg kell adnia a modell forrását (magazin- vagy honlap címe, tervező, stb).

A pályázó a játékra jelentkezéssel szavatol azért, hogy az alkotásán nem áll fenn harmadik személynek olyan kizárólagos szerzői vagyoni-, vagy felhasználási joga, amely a Kézimunka online Kft. jogszerzését és felhasználását akadályozza vagy korlátozza.
Amennyiben a beküldött pályamű kapcsán mégis jogi- vagy anyagi jellegű vitára kerülne sor a Kiíró és a szellemi alkotás tulajdonosa között, azt a vitatott pályamű beküldője köteles rendezni a szellemi tulajdon tényleges tulajdonosával a Kiíró helyett.

A pályázó a játékra jelentkezéssel hozzájárul ahhoz, hogy az alkotásáról készült képet, illetve esetleg későbbi személyes egyeztetés alapján annak leírását a Kézimunka online Kft. webes vagy nyomtatott felületen megjelentesse, időbeli, területi és egyéb korlátozás nélkül felhasználja.

6. A zsűri, eredményhirdetés

A beküldött modelleket egy szakmai zsűri értékeli (első, második, harmadik helyezett), és kiválasztja azokat a pályaműveket, amelyek megjelennek a Kötött Kedvenceink Magazin júniusi dupla számában.

7. Díjak

A nyertes pályaműveket a Coats Crafts Hungary Kft. felajánlásában a következő ajándékokkal díjazzuk:
1. díj 1 kg Schachenmayr fonalcsalád nyári kínálatából
2. díj 0,5 gombolyag Schachenmayr nyári fonal
3. díj 6 lapszámra szóló Kötött kedvenceink előfizetés a Kézimunka online Kft-től

A nyeremények készpénzre nem válthatók.

8. Adatvédelmi nyilatkozat
A www.kreativkezimunka.hu oldalra történő regisztrációnál megadott személyes adatokat a kreativkezimunka.hu tulajdonosa, a Kézimunka online Kft. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény előírásai szerint kezeli.

A pályázók hozzájárulnak ahhoz, hogy a www.kreativkezimunka.hu weboldalról elektronikus úton tájékoztatást küldjenek a honlap termékeivel, szolgáltatásaival, eseményeivel kapcsolatos újdonságokról, változásokról.

A pályázattal és az értékeléssel kapcsolatosan mindenfajta a jogi út kizárva (Ptk. 204. §).
A nyereményekkel kapcsolatosan esetlegesen felmerülő adóterheket a nyertesek viselik.

Budapest, 2017. április 1.