Kötött kedvenceink 2011/Ősz-tél

magazin_1

Kedves Olvasóink!

Bizonyára észrevették, hogy legutóbbi bejelentkezésünk óta eltelt egy kis idő. Bár akkor Olvasóinkat a nyár élvezetére ösztönöztük, mi ezt az időt szorgos munkával töltöttük el. A nagy mű végre elkészült, és büszkén mutathatjuk be Önöknek.
Megjelent a www.kreativkezimunka.hu első nyomtatott magazinja, KÖTÖTT KEDVENCEINK címmel. Az újságot már meg lehet vásárolni, az újságárusoknál és a hipermarketekben. Ezenkívül webshopunkban is meg tudják rendelni. Debütáló számunkban a legújabb őszi-téli modelleket mutatjuk be, ezen belül is találhatók női-férfi és gyerekmodellek. Nem is részletezem tovább, az alábbi kicsi képek önmagukért beszélnek.

Természetesen honlapunkat sem hanyagoljuk el, már fel is tettünk néhány modellt az ősz elejére és egy csodás patchwork terítőt, ami helyhiány miatt kimaradt a magazinból. Hamarosan jön a többi őszi-téli modell, és hozzá a sok szebbnél szebb kötőfonal.
Webshopunkban már megtalálják az újonnan felvett Bravo, Bravo Color és Extra Merino kötőfonalakat, egyszínű és színátmenetes változatban, széles színválasztékkal.

Az új trendekről ismét meginterjúvoltuk Majzik Zsóka tervezőt, aki a firenzei Pitti Immagine 69 kiállítás kapcsán mesél nekünk.

Tehát az ősz hozzánk már beköszöntött, mindenkinek további szorgos kézimunkázást kívánunk, amelyhez reméljük mi is hozzájárulhatunk egyre bővülő modell és fonalválasztékunkkal!

Szilvi

magazin_csikosbravo_1    magazin_lilakardi_2magazin_pinkegyuttes_3 magazin_lilakislany_4magazin_kisfiu_5magazin_sportos_6magazin_barnanoci_7magazin_cimlaplany_8magazin_laza_9 magazin_sapkasal_10magazin_denever_11magazin_szurkeffi_12magazin_korallno_13magazin_lanysapi_14  magazin_niki1_15

Hasonló írások