Kötött Kedvenceink magazin 2019/5. őszi szám

Megjelent új őszi számunk,

 

 21 trendi modell részletes leírásával, szebbnél-szebb őszi-téli fonalakból. Változatos modellek, kardigánok, topok, lezser felsők a hűvösebb napokra, és természetesen a férfiakról és a gyerekekről sem feledkeztünk meg! Leírások lépésről lépésre, szabásminták, mérettáblázatok.

A magazint keresse a postákon, a Inmedio és Relay újságárusoknál és a bevásárlóközpontokban.

A Kötött Kedvenceink Magazin előfizethető a postákon vagy weboldalunkon (2.950 Ft/6 lapszám) is, a korábbi lapszámokat megvásárolhatja egyenként is webáruházunkban

 


Újdonság, hogy már elektronikus formában is megvásárolható az alábbi linken. Így bárhol, bármikor beszerezhető a magazin!


 

 

Lélekmelegítő
Lélekmelegítő Pihe-puha kényeztetés, alpaka-pamut keverékből készült kardigán Schachenmayer Alpaca Couture fonalból.
Fő a kényelem
Hálómintás kardigán Fő a kényelem! Melegebb őszi napokra hálómintával készült laza kardigán. Schachenmayer Peach Cotton fonalból kötve.

 

Tengerészcsíkos pulóver
Tengerészcsíkos pulóver Vidáman csíkosban! Keresztcsíkózással készült, fiatalos merinó gyapjú pulóver Schachenmayer Merinó extrafine 170-es fonalból kötve.
Csíkos pulóver
Csíkos pulóver Azsúrminta újragondolva. Schachenmayer Merinó extrafine 120-as fonalból kötve.
Csíkos azsurmintás sál
Csíkos azsurmintás sál Azsurmintát a sálra is! Különböző tapintású fonalakból készült. Schachenmayer Merinó extrafine 120-as és Merinó extrafine Silky Soft 120-as.
Hosszú kardigán
Hosszú kardigán blokkmintával Schachenmayer Merinó extrafine 120-as fonalból kötve.
Csíkos férfi pulóver
Csíkos férfi pulóver Sportos férfiak jeligére. Szinte minden korosztály viselheti ezt az egyszerű vonalvezetésű, több színből készített pulóvert. Schachenmayer Merino extrafine 120-as fonalból kötve.
Poncsó
Poncsó Puhaság pasztelben Leheletvékony, mégis finom meleg ez a pasztel színekbőlkészített poncsó. Schachenmayer Alpaca Clóud fonalból kötve.
Kötött ruha
Kötött ruha Vagány divat ősszel Ez amodell is a leheletvékony alpaka-keverék fonalból készült, a szezonban divatos csíkozással. Schachenmayer Alpaka Cloud fonalból kötve.
Csíkos pulóver
Csíkos pulóver (borítókép) Pillekönnyűálom Címlapmodellünkszintén a könnyű, de meleg alpakából készült. Az elkészítés nehézségét a sokfajta szín ötvözése adja. Schachenmayer Alpaka Cloud fonalból kötve.
Pomponossapka
Pomponossapka Schachenmayer Cosy wool fonalból kötve.
Garbó Egy klasszikusdarab Schachenmayer Cosy wool fonalból kötve. Kezdőknek is ajánljuk ezt a simakötéssel készült pasztelszínű garbót.
Oversize-pulóver
Oversize-pulóver Nemcsakfiataloknak Ismét egy kellemes viselet, nagyon gyorsan elkészíthető Schachenmayer Nordic Dream fonalból kötve.
Raglánujjú pulóver intarziamintával
Raglánujjú pulóver intarziamintával Izgalmas minta kötve Ritkán találkozunk az intarziamintával, amely ennek a pulóvernek a különlegességét adja. Schachenmayer Cosy wool fonalból kötve.
Raglán pulóver hólos háttal
Elegancia és lezserség Raglán pulóver hólos háttal. Schachenmayer Merino extrafine 120-as fonalból kötve.
Kislánysapka.
Kislánysapka. Schachenmayer Merinó extrafine 85-ös fonalból kötve.
Kislánykardigán
Kislánykardigán Remekülkihasználható ez a klasszikus piros-fehér-kék színből készített egyszerű vonalvezetésű kardigán. Schachenmayer Merinó extrafine 120-as fonalból kötve.
Horgolt bevásárló szatyor
Horgolt bevásárló szatyor Schachenmayer Catania fine pamutfonalból készült.
Horgolt hátizsák
Horgolt hátizsák Schachenmayer Catania fine pamutfonalból készült.
Babatakaró.
Babatakaró. Édesálmokat a legkisebbeknek. Schachenmayer Baby Smiles Lenja Soft fonalból készült.
Csavart mintás baba kardigán
Csavart mintás baba kardigán Babadivat felsőfokon. Egy nagyon mutatós, de mégis kényelmes kardigánt ajánlunk a kicsiknek. Schachenmayer Baby Smiles Merino wool fonalból kötve.

Hasonló írások

Írd meg hozzászólásod