creative lace kézmelegítő

Schachenmayr téli fonalak

Milyen fonalat válasszunk a téli modellek elkészítéséhez? A Schachenmayr téli fonalak között biztosan megtalálja az Önnek megfelelő összetételű, vastagságú, színvilágú fonalat.

Az alábbiakban összefoglaljuk a 2017-es újdonságokat, és a legnépszerűbb Schachenmayr téli fonalakat, a Kötött Kedvenceink magazin eddig megjelent számaiból néhány modell javaslatot is adunk Önnek, hogy könnyebb legyen a döntés.

2017-es legújabb Schachenmayr téli fonalak:

Colour Ombré 
Gyönyörű színátmenetes fonal, két színátmenetes szál laza sodrásából állt össze ez a harmónia. Összetétele 75% poliakril, 25% gyapjú. Pulóverek, sála, sapkák, kendők kiváló alapanyaga lehet.  egy gombolyag ára 740 Ft, tízgombolyagos kiszerelésben kedvezőbb áron is elérhető. 
A Colour Ombré fonalról itt olvashat részletesen. 
Az alábbi zöld legyezőmintás kendő megjelent a Kötött Kedvenceink magazin 2017/5. számában. A színárnyalat 085 Fresh Color.

 

Creative Lace
Szintén színátmenetes fonal, különlegessége a színek élénkségében rejlik. Őszre, télre kiváló alapanyag sálakhoz, kendőkhöz. Kötni, horgolni egyaránt jól lehet. Alapanyaga 50%-ban poliakril, 50%-ban gyapjú. Egy gombolyag 80 gr, ami egy kendő elkészítéséhez elegendő. 
Egy gombolyag (80 gr!) ára 1.990 Ft.  A Creative Lace fonalról webshopunkban itt olvashat.
Az alábbi modell megjelent a Kötött Kedvenceink magazin 2017/5. számában

Fashion Pieces
A Fahion Pieces 58%-ban viszkóz, 34%-ban gyapjú, és 8%-ban nejlon keverékből áll, amelyeket egy különleges technikával alakítottak jól köthető szállá. Könnyű vele dolgozni, jól kombinálható pl. Soft Shimmer, Soft mix vagy Merino Extrafine 120-as fonallal. Melange, Jaspé színvilágban is elérhető. Egy gombolyag súlya 30 gr!
Egy, öt és 10 gombolyagos kiszerelésben is kapható a webshopban. Egy gombolyag (30 gr) ára 795 Ft.

fashion pieces pulcsi

Hasonló írások

Írd meg hozzászólásod