2019.10.27-től a Kreativkezimunka.hu honlapot és webáruházat a Genver Kft üzemelteti.

A vásárlási, szállítási feltételek, a vevőszolgálat munkarendje megváltozott, a személyes átvétel a  Kézimunka online Kft telephelyén megszünt. 

Kérem szíveskedjenek tájékozódni az új vásárlási és szállítási feltételekről.

A 2019.10.26-ig vásárolt termékekkel kapcsolatos ügyintézést, esetleges elállást a vásárlástól, garanciális kérdéseket a Kézimunka Online Kft-vel kell egyeztetni a vásárlás időpontjában hatályos vásárlási feltételek szerint.

A kreatív kézimunka webáruház átalakítása folyamatban van. Előfordulhat, hogy egyes szolgáltatások, termékek ideiglenesen nem lesznek elérhetőek az átalakítás folyamatában. Amenyiben ilyet tapasztal a közeljövőben és Önnek sürgősen szüksége lenne az éppen nem elérhető termékre, szolgáltatásra kérjük jelezze felénk elérhetőségeinken.

A fonalak és egyéb kézimunka eszközök értékesítése a fonalparadicsom webáruházban történik a jövőben a Fonalparadicsom vásárlási feltételei szerint. Az átszervezések, a Fonalparadicsom vásárlási feltételeire is kihatással lesznek, a lehető legjobb feltételeket szeretnénk biztosítani ügyfeleinknek, korszerű könnyen kezelhető felületeken, gyors ügyintézéssel., bővített szolgáltatási és termék körrel.

Az átállási időszakban keletkező esetleges fennakadásokért szíves elnézésüket kérjük.

 

Tisztelettel:

Erdei Gyöngyvér 

Genver Kft.