A megvásárolt terméket Önnek joga van kicserélni vagy az áru átvételétől számított 8 munkanapon belül elállhat a vásárlásától. Ezt azonban csak akkor fogadjuk el, amennyiben a visszaszolgáltatott áru eredeti és sértetlen marad. A visszaszállítás költségei minden esetben a vásárlót terhelik.

Amennyiben a megvásárolt terméket ki szeretné cserélni, kérjük, hogy szándékát előre telefonon, ill. e-mail-ben jelezze, lehetőleg az új termék megjelölésével. A csere hibás árura is vonatkozik. Ha nem szeretné az árut megtartani, és cserét sem kér, úgy a visszaküldött termék vételárát a beérkezést követő 30 napon belül visszafizetjük. Természetesen csak bérmentesítve feladott csomagokat tudunk fogadni. A visszaküldött termékhez mellékelje az eredeti számlát is!
Természetesen lehetőség van – a vásárláshoz hasonlóan- irodánkban (1113 Budapest, Ábel Jenő u.24.) az áru személyes cseréjére is. A csere számla ellenében történik. Ebben az esetben kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából. (T:0630-212-2086 vagy info@kreativkezimunka.hu)