Tervezzük együtt a kötött-horgolt divatot! 1. rész: Őszi-téli kiegészítők

A játék kezdete: 2015. 04. 16.
A játék vége: 2015. 05. 28.
A képfeltöltés vége: 2015. 05. 21.
A szavazás kezdete: 2015. 05. 22.

Az egy játékos által feltölthető képek száma: 3

A játék leírása:
Mutassa be saját készítésű kötött vagy horgolt ruhadarabját, és nyerjen a www.kreativkezimunka.hu és a Coats közös játékán!

Pályázni csak saját készítésű, felnőtt méretű modellel lehet a következő kategórikban: sapka, sál, kesztyű, lábszármelegítő, poncsó, táska

A pályázó modellekről készült képet április 16-tól lehet feltölteni a www.kreativkezimunka.hu/ Játékok/ Tervezzük együtt a kötött-horgolt divatot! 1. rész: Őszi-téli kiegészítők játékhoz.
A pályázatok beadásának határideje 2015. 05. 21.

Közönségszavazás: 2015. május 22-május 28., eredményhirdetés május 29. a www.kreativkezimunka.hu oldalon.

A nyertes pályaműveket a Coats Crafts Hungary Kft. felajánlásában a következő ajándékokkal díjazzuk:
1. díj 0,5 kg Schachenmayr fonal a Coats Hungary Kft nyári fonalkínálatából
2. díj 3 gombolyag Schachenmayr vagy Red Heart sálkötő fonal
3. díj 4 lapszámra szóló Kötött kedvenceink előfizetés a Kézimunka online Kft-től

A nyertes alkotásokat bemutatjuk az őszi vagy a téli Kötött Kedvenceink magazinban.
Játékszabályzat:
A „Tervezzük együtt a kötött-horgolt divatot! 1. rész: Őszi-téli kiegészítők” kézimunkaverseny játékszabálya és adatvédelmi nyilatkozata

1. A „Tervezzük együtt a kötött-horgolt divatot! 1. rész: Őszi-téli kiegészítők” kézimunkaverseny szervezője és kiírója- továbbiakban Kiíró – a Kézimunka online Kft. (Budapest 1124 Tornalja u. 13.).

2. A játék időtartama
A „Tervezzük együtt a kötött-horgolt divatot! 1. rész: Őszi-téli kiegészítők” kézimunkaverseny 2015. április 16- 2015. május 21. éjfélig fogad pályaműveket.

3. Részvételre jelentkezés
A játékba nevezhet minden Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy, kivéve a Kézimunka online Kft. és a Coats Crafts Hungary Kft. munkatársai, továbbá a fentiekkel munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban lévők és mindezek közeli hozzátartozói (a Ptk. 685. § b) pontja).

A játékra jelentkezni a játékszabályzat és az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása után a www.kreativkezimunka.hu/ Játékok/ Tervezzük együtt a kötött-horgolt divatot! 1. rész: Őszi-téli kiegészítők oldalon lehet 2015. április 16-2015. május 21. között.

A pályázaton való részvétel feltétele a www.kreativkezimunka.hu oldalon történő személyes adatokat is megadó regisztráció.
A szükséges adatok: név, e-mail cím. A már regisztrált tagokat kérjük, hogy az eddig is használt belépőnévvel küldjék el pályaműveiket.
Az új érdeklődők, pályázók, szavazók pedig töltsék ki regisztrációs adatlapunkat, majd aktiválják regisztrációjukat.
A pályaművek beküldésével a pályázó elfogadja az adatvédelmi szabályzatot és jelen játékszabályzatot, valamint hozzájárul ahhoz, hogy a szervezők a pályázó adatait a www.kreativkezimunka.hu oldal promóciós céljaira használják, de 3. félnek nem adhatják ki.

4. A pályaművekkel szemben támasztott feltételek.
– Saját kezűleg kötött vagy horgolt sapka, sál, kesztyű, lábszármelegítő, poncsó vagy táska részleteket is jól mutató felvételen való bemutatása.
– Amennyiben nem saját ötlet alapján készültek a pályaművek, szükséges az eredeti minta és leírás forrását pontosan megadni (pl. Horgolt Divat magazin).
– Egy pályázó maximum 3 modellel pályázhat.
– Minden képnek kérünk a modellre utaló nevet adni.
– A játékba csak a verseny témájának megfelelő képet tudunk elfogadni, a szervezők indoklás nélkül törlik azokat a képeket, melyeket nem a játékba illőnek értékelnek.

5. A beküldött pályaművek felhasználói joga
A játékra jelentkezéssel a pályázó kijelenti, hogy az általa beküldött kép saját kézműves technikával készült terméket ábrázol, ami nem harmadik természetes- vagy jogi személy védett szellemi alkotása. Amennyiben már másutt megjelent modell-leírás alapján készítette pályaművét, úgy meg kell adnia a kép feltöltésekor a leírás részben a modell forrását (magazin- vagy honlap címe, tervező, stb).

A pályázó a játékra jelentkezéssel szavatol azért, hogy az alkotásán nem áll fenn harmadik személynek olyan kizárólagos szerzői vagyoni-, vagy felhasználási joga, amely a Kézimunka online Kft. jogszerzését és felhasználását akadályozza vagy korlátozza.
Amennyiben a beküldött pályamű kapcsán mégis jogi- vagy anyagi jellegű vitára kerülne sor a Kiíró és a szellemi alkotás tulajdonosa között, azt a vitatott pályamű beküldője köteles rendezni a szellemi tulajdon tényleges tulajdonosával a Kiíró helyett.

A pályázó a játékra jelentkezéssel hozzájárul ahhoz, hogy az alkotásáról készült képet, illetve esetleg későbbi személyes egyeztetés alapján annak leírását a Kézimunka online Kft. webes vagy nyomtatott felületen megjelentesse, időbeli, területi és egyéb korlátozás nélkül felhasználja.

6. A zsűri, eredményhirdetés

Csak közönségszavazás lesz 2015. május 22-2015 május 28. között, eredményhirdetés 2015. május 29-én a www.kreativkezimunka.hu oldalon.

A játék tisztasága érdekében szeretnénk elkerülni, hogy a pályázók magukra több szavazatot adjanak le, ezért az azonos IP-címről érkezett szavazatokat törölni fogjuk, azok közül csak a legalacsonyabb értéket vesszük figyelembe a szavazatok összesítésénél.

7. Díjak

A nyertes pályaműveket a Coats Crafts Hungary Kft. felajánlásában a következő ajándékokkal díjazzuk:
1. díj 0,5 kg Schachenmayr fonal a Coats Hungary Kft nyári fonalkínálatából
2. díj 3 gombolyag Schachenmayr vagy Red Heart sálkötő fonal
3. díj 4 lapszámra szóló Kötött kedvenceink előfizetés a Kézimunka online Kft-től

A nyeremények készpénzre nem válthatók.

8. Adatvédelmi nyilatkozat
A regisztrációnál megadott személyes adatokat a kreativkezimunka.hu tulajdonosa, a Kézimunka online Kft. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény előírásai szerint kezeli.

A pályázók és szavazók hozzájárulnak, hogy a www.kreativkezimunka.hu weboldalról elektronikus úton tájékoztatást küldjenek a honlap termékeivel, szolgáltatásaival, eseményeivel kapcsolatos újdonságokról, változásokról.

A pályázattal és az értékeléssel kapcsolatosan mindenfajta a jogi út kizárva (Ptk. 204. §).
A nyereményekkel kapcsolatosan esetlegesen felmerülő adóterheket a nyertesek viselik.

Budapest, 2015. április 16.

Hasonló írások